Julmarknad i Hjo

 

Det har ju som sagt varit ont om inlägg här i bloggen.  Sjukdom, jobb och en liten Bosse har tagit upp mycket tid. Men den lilla tiden som har blivit över har jag ägnat åt att virka. Virkning är lite som ett trevligt beroende jag har. Och en hel del virkade verk har det blivit! En trevlig nyhet är att Lördagen den 29 november är vi med på julmarknad i Hjo. Självklart är Bosse med lite på dagen också, i fall man vill få en hundpuss eller så. För det vill man ju alltid ha.

Lite av det virkade man kan hitta är det här. lyckligasviskon_julmarknad

Vi är vid butik Rustik i Hjo.  En super mysig affär! Läs mer här. Kolla även in deras facebook och gilla dem vettja!  Julmarknaden är från 10-17.

Hoppas vi ses i helgen och tack för att du tittar in!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *