Midsommar hos Lyckliga Sviskon

 

Det tisslas och tasslas här i huset just nu. Det är full aktivitet, men vad som händer, det vet jag inte. För det är ett väldigt hemlighetsmakeri hos de små minidjuren. De springer fram och tillbaka och viskar med varandra. De planerar något för ikväll. Midsommarfirandet blir en överraskning i år!

IMG_3222

Men jag har fått små glimtar av det som väntar. Kaninen Alice har gjort en fin dekoration i papper. Jag hörde viskningar om att det minsann ska dekoreras på midsommarfirandet…..

 

 

Välkommen

Kaninen Stampe flyttade in för ett tag sen och har hunnit bli en kär vän. Dagen till ära har han en fin blomsterkrans.  Vad har då Stampe med sig? En girlang minsann. Ska den också få dekorera på midsommarfirandet tro?

 

IMG_3226

Även pandan Algot är ganska ny i huset. Han trivs gott här, men klagar lite på att sommarvärmen inte kommit riktigt än.  Algot är med på hemlighetsmakeriet kring midsommarfirandet.  Även han med en girlang på armen. Och flagga det ska han minsann på en dag som denna. Innan han rusar iväg och fortsätter med hemligheterna avslöjar han att det minsann ska bli lite fest ikväll.  Ska bli spännande att få se! Fortsättning följer….

 

Tack för att du tittar in hos oss här på Lyckliga Sviskon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *